90-vuotias Isku palkitsi Sallin yhtenä parhaista strategisista kumppaneista

Kirsi Mannila (vas) ja Marie Jalkanen ottavat ilon irti palkinnosta ja onnittelevat samalla Iskua!

90-vuotisjuhlavuottaan viettävä Isku palkitsi parhaita yhteistyökumppaneitaan 20.1.2018 Lahdessa.

Tilaisuudessa palkittiin neljä strategista partneria, ja Salli ja Loook Industries Oy vastaanottivat parhaan tuotekumppanin palkinnot. Muut palkitut olivat ER Pahvityö (paras palvelun tarjoaja tehtaalle) Oy ja Koskisen Oy (paras tehtaiden materiaalitoimittaja).

Iskun toimitusjohtaja Arto Tiitinen kommentoi valintaa sanomalla, että Salli on yksi Iskun pitkäaikaisimpia kumppaneita, ja vuosi vuoden jälkeen myyntitilastojen kärjessä.

– Sallilla on kaikki Iskulle tärkeät ominaisuudet: erinomainen toimitusvarmuus, laadukkaat tuotteet, innovatiivisuus ja ennen kaikkea maailmanluokan ergonomia, jotka kaikki tuottavat arvoa meidän asiakkaillemme. Teillä on myös innostuneita ihmisiä ja upea tiimi, hän sanoi.

Sallin toimitusjohtaja Kirsi Mannila kertoo Sallin hakevan tulevaisuudessa kasvua viennistä, myös yhdessä Iskun kanssa. Hän onnitteli 90-vuotiasta liikekumppania sanomalla, että Suomen kokoisessa maassa 90-vuotinen menestyksekäs taival on huikea saavutus.

– Ilman Iskua Salli ei olisi nykyisessä asemassaan, kiitteli Kirsi Mannila pitkäaikaista yhteistyökumppania, ja uskoi että kahden perheyrityksen vahva yhteistyö jatkuu hedelmällisenä tulevaisuudessakin.

Vastaa