K-Market Rautalampi siirtyi keskelle kylää

K-Market Rautalampi on saanut uudet ja nykyaikaiset tilat keskeltä kylää. Kauppa on siirtynyt kylän länsilaidalta Osuuspankin kiinteistöön ja yhteisiä avajaisia juhlitaan torstaina 20.9.

Kaikki on uutta, raikasta ja energiatehokasta – kassaholvissa kauppiaan toimisto

K-Marketin kokonaisala on 445 m2 ja kaikki on uusittu takatiloja myöten. Lattiat ja kalusteet ovat uusia, valaistus toteutetaan led-tekniikalla ja kaikki kylmäkalusteet ovat myös uusia ja energiatehokkaita. Kassaholviin on tehty kauppiaalle toimisto.

”Uudet kalusteet antavat mahdollisuuden tuoda tuotevalikoimaamme paremmin esille ja muutenkin uudet työtilat helpottavat kovasti työntekoa. Olemme saaneet huippukaupan! ”, iloitsee K-kauppias Irene Komulainen.

Irene kertoo myös, että he ovat saaneet mukavan valikoiman paikallisia tuotteita. Kaupasta löytyy lähialueella tuotettuja mm. vihanneksia, leipää, kalaa ja Nenosen tilan mansikkalimpparia sekä alkoholitonta mansikkakuohujuomaa.

”Odotamme innolla henkilökuntamme kanssa, että pääsemme esittelemään uuden kauppamme asiakkaillemme, tervetuloa!”, kauppias-Irene kehottaa.

”Otamme myös mielellämme vastaan asiakkailta toiveita tuotteista ja palveluista, joita voisimme tarjota uudessa kaupassamme”. K-Market Rautalammilla on lisäpalveluina Matkahuollon ja Veikkauksen On Line-palvelut sekä kassalta on mahdollisuus nostaa käteistä rahaa ostosten yhteydessä.

Aukioloajat ovat arkisin klo 7-21, lauantaisin klo 9-21 ja sunnuntaisin klo 9-18.

Juhlalliset mutta hauskat avajaiset torstaina 20.9. klo 11

K-Market Rautalampi avataan asiakkaille torstaina 20.9. klo 11. Avauksen suorittavat kunnanjohtaja Anu Sepponen ja Keskon Itä-Suomen aluejohtaja Jari Kuosmanen, kauppias Irene Komulaisen ja OP Rautalammin toimitusjohtaja Esko-Pekka Markkasen kanssa.

Nauhan leikkauksen jälkeen kutsuvieraat eli asiakkaat pääsevät tutustumaan uuteen K-Marketiin. Pihalla tarjotaan lohikeittoa ja K-Marketissa kakkukahvit.

”Paljon on kivoja yllätyksiä asiakkaille”, lupaa Irene.

Vastaa