Konneveden kesäfestarit juhlivat 20-vuotista taivalta

Häyrylänrannan artistikattaus on tuttu Vain elämää! -ohjelmasta

Juha Tapio nähtiin Häyrylänrannassa myös vuonna 2009.

Ensi kesän Häyrylänranta Popia ja Bluesia tähdittävät television Vain elämää -ohjelmasta tutut esiintyjät. Kesäfestarit Konneveden satamassa järjestetään tulevana kesänä 20. kerran.

– Olemme tosi tyytyväisiä, että saimme esiintyjät jotka halusimme. Yhteys Vain elämää -ohjelmaan ei ole tarkoituksellinen vaan pikemminkin väistämätön. Ehkä nämä artistit ovat juuri siksi niin suosittuja tällä hetkellä, tapahtuman järjestäjä Vesa Jämsén Konneveden kunnasta kertoo.

Keskiviikkona 2. heinäkuuta Konneveden satamassa järjestettävässä Häyrylänranta Popissa lavalle nousevat Anna Abreu ja Kaija Koo. Abreun ura on ollut alkumetreistä alkaen huikeaa lentoa. Vuoden 2006 Idols-kilpailussa toiseksi sijoittuneen vantaalaisneidon debyyttialbumi myi tuplaplatinaa. Abreu on valittu kaksi kertaa vuoden naissolistiksi Emma-gaalassa.

Kaija Koon albumeja on hänen uransa aikana myyty jo yli puoli miljoonaa kappaletta. Koon musiikki yhdistää sukupolvia ja faneja löytyy niin nuorisosta kuin vanhemmastakin väestä.

Torstaina Häyrylänranta Bluesissa yleisöä viihdyttävät ErinJukka Poika ja Sound Explosion Band sekä Juha Tapio.

Nylon Beatista uransa aloittanut Erin on kohonnut kotimaisten lauluntekijöiden kirkkaimpaan kärkeen sooloalbumeillaan Hunningolla ja Sä osaat! Häyrylänrannassa Erin on esiintynyt aiemminkin, vuonna 2002 Nylon Beatin kanssa ja vuonna 2004 sooloartistina.

Jukka Poika on Suomi-reggaen tunnetuin artisti ja hänen myötään reggae on noussut koko kansan tietoisuuteen. Häyrylänrantaan Jukka Poika tuo mukanaan myös seitsenhenkisen Sound Explosion Bandin.

Juha Tapio on puolestaan yksi maamme kiistattomasti rakastetuimmista lauluntekijöistä, joka on kuin varkain luonut mainetta myös armottomana live-esiintyjänä.

Useana vuonna tapahtumassa nähty Mikko Kuustonen ei tänä vuonna esiinny Häyrylänrannassa.

– Tapaukseen ei liity mitään dramatiikkaa, vaan yhdessä katsottiin että 20 vuotta on sopiva kohta vähän uudistaa tapahtumaa. Q.Stonen keikka viime kesänä oli hieno päätös pitkään jatkuneelle yhteistyölle, Jämsén kertoo.

Häyrylänranta Pop ja Blues ovat osa Konnevesipäivien tapahtumia. Häyrylänranta Pop Konneveden satamassa järjestetään keskiviikkona 2.7.2014 ja Häyrylänranta Blues torstaina 3.7.2014.

Vastaa