Perheiden puolella


Perhetyöntekijä Anna Kaipiaisen työnä on tukea perheen hyvinvointia ohjaamalla lasten kasvatusta koskevissa asioissa sekä arjen ja arkirutiinien haltuun ottamisessa. Työ on monipuolista ja ihmisläheistä.

“Jokainen perhe on omanlaisensa ja yhdessä perheen kanssa keskustelemalla ja yhdessä tekemällä koetamme löytää keinot jotka palvelisivat heitä parhaiten. Minuun voi ottaa yhteyttä suoraan puhelimitse, tekstarilla, WhatsAppilla tai sähköpostilla sekä neuvolan ja sosiaalityöntekijän kautta. Toimistoni sijaitsee kunnantalolla.”  Yhteystiedot: 040 765 1903 anna.kaipiainen@rautalampi.fi

Nora Tauren on etsivä nuorisotyöntekijä, jonka tehtävänä on olla läsnä nuorten keskuudessa ja tarjota mahdollisuus turvalliseen ja luottamukselliseen aikuiskontaktiin. Työ on aitoa kohtaamista.

“Etsin yhdessä nuoren kanssa ratkaisuja nuoren pulmiin ja kysymyksiin ja autan nuorta saavuttamaan tarvitsemansa palvelut.”

Etsivän nuorisotyön tehtävänä on tavoittaa ja auttaa alle 29-vuotiaita. Tämä on nuorille maksutonta ja vapaaehtoista palvelua.“Minuun voi olla yhteydessä joko nuori itse tai perheenjäsen tai läheinen tai kaveri. Minut tavoittaa puhelimella (soitto, tekstari & WhatsApp), facebookin/messengerin kautta, snapchatissa ja sähköpostilla, tai nykäisemällä hihasta. Toimistoni sijaitsee kirjaston takatornissa.” Yhteystiedot: 040 135 4922 nora.tauren@rautalampi.fi

Vastaa