POP Pankki vahvistuu

Vas. Konneveden osuuspankin tj Ari Heikkilä, Hannulan Osuuspankin tj Tuija Riikonen, Hannulan Osuuspankin hallituksen pj Eero Siikki ja hallintoneuvoston pj Ismo Häyrinen, Konneveden Osuuspankin hallintoneuvoston pj Pekka Liimatainen ja hallituksen pj Mikko Varis.

Konneveden Osuuspankki ja Hannulan Osuuspankki suunnittelevat pankkiliiketoimintojensa yhdistämistä. Suunnitelmien mukaan konttoriverkosto säilyy entisellään ja perinteinen pankkiasiointi onnistuu myös jatkossa. Kahden pankin yhdistyessä Konneveden Osuuspankkiin liittyvät Hankasalmen, Lievestuoreen, Sumiaisten ja Suolahden konttorit. Yhdistyminen ei aiheuta muutoksia asiakkaiden arkeen ja tuttu henkilöstö säilyy entisellään. Konneveden Osuuspankin jäsenmäärä tulisi olemaan noin 2000 ja asiakasmäärä 14 000.

Toimitusjohtaja Ari Heikkilän mukaan tavoitteena on vahvistaa elinvoimaisuutta Savon ja Keski-Suomen alueella. Yhdistymisellä luodaan alueellisesti entistä vahvempi POP Pankki, joka tarjoaa monipuoliset pankki- ja rahoituspalvelut. Erityisenä vahvuutena näillä kahdella pankilla on vahva maa-, metsä- ja biotalouden tuntemus.

”Fuusiossa ei ole kysymys pakkoliitoksesta, päinvastoin, haluamme taata palvelujen saatavuuden ja laadun entistä paremmin. Lopullisen päätöksen fuusiosta kuitenkin tekevät omistajat osuuskunnan kokouksessa, tilinpäätösten valmistuttua helmikuussa”, toteaa Heikkilä.Toimitusjohtajaksi esitetään Ari Heikkilää ja varatoimitusjohtajaksi Hannulan Osuuspankin toimitusjohtaja Tuija Riikosta.

Vastaa