Rautalammin demareille uusi vetäjä

Rautalammin sosialidemokraatit ovat valinneet uudeksi puheenjohtajakseen tietoliikenneasentaja, alueluottamusmies Raimo Kemppaisen. Kemppaista esitti johtoon aiempi puheenjohtaja Riitta Hiironen ja syyskokouksen valinta oli yksimielinen.

”Ryhdyn luotsaamaan Rautalammin demareita innostunein mielin”, Kemppainen sanoo. ”Ensimmäinen vieras, jota isännöin, ei ole enempää eikä vähempää kuin presidenttiehdokas Tuula Haatainen. Hän tulee vieraaksemme lauantaina 16.12. ja on aamulla kaikkien rautalampilaisten tavattavissa Työväentalolla. Salissa vietetään joulumyyjäisiä, Haataista voi jututtaa kahvion puolella”, Kemppainen kertoo.

Sos.dem. Työväenyhdistyksen varapuheenjohtajana jatkaa Hannu M. Korhonen. Johtokunnan muut jäsenet ovat Tauno Herranen, Riitta Hiironen, Erkki E. Hänninen, Raija Hänninen, Heikki Korhonen, Jorma Kukkonen ja Tytti Mård. Toiminnantarkastajina jatkavat Reijo Riionheimo ja Tuure Savolainen.

Rautalammin sosialidemokraatit järjestävät poliittisen toiminnan lisäksi paljon kaikille avoimia ei-poliittisia tapahtumia. Suosituimpiin kuuluvat ”Kylätalo Työppärin” sunnuntai-illan bingo ja noin kerran kuussa pidettävät huutokaupat.

Vastaa