Alamäkiluistelun Riders Cup Rautalammille

Rautalammilla järjestettävään Riders Cupiin odotetaan myös alamäkiluistelun kansainvälisiä huippunimiä. (Photo: Joerg Mitter / Red Bull Content Pool)

Rautalammin Rämäkällä järjestetään tammikuussa 2016 alamäkiluistelun Riders Cup -osakilpailu. Riders Cup on osa energiajuomamerkki Red Bullin sponsoroimaa alamäkiluistelun MM-sarjaa. Sen tarkoituksena on tarjota useammille urheilijoille mahdollisuus osallistua sarjan kilpailuihin. Myös Riders Cupissa kamppaillaan arvokkaista MM-pisteistä, joten kilpailuun odotetaan myös lajin kansainvälisiä huippunimiä. Rämäkälle rakennetaan kilpailua varten alamäkiluistelurata.

Viime vuonna Riders Cup järjestettiin Suomessa Jyväskylän Laajavuoressa. Nyt Laajavuori pääsee isännöimään varsinaista MM-osakilpailua. Riders Cup -osakilpailuita on kaikkiaan kuusi, joista Euroopassa järjestetään kolme ja Pohjois-Amerikassa kolme. Crashed Ice MM-osakilpailuja on Euroopassa kaksi ja Pohjois-Amerikassa kaksi.

Riders Cup järjestetään Rautalammin Rämäkällä 22.–23. tammikuuta 2016 ja Red Bull Crashed Ice -osakilpailu Jyväskylän Laajavuoressa 29.–30. tammikuuta.

Vastaa