Heikkinen ja Romppaset jatkavat ravintolatoimintaa Mortonin talossa

Tulevan ravintolan ruokapuolesta vastaa Anssi Heikkinen. Hän on aikaisemmin toiminut vierailevana keittiömestarina Mortonin ruokalistan suunnittelussa. (Arkistokuva)

Ravintolatoimintaa Mortonin paikalla jatkavat rautalampilaiset yrittäjät Anssi Heikkinen sekä Jyrki ja Tanja Romppanen. Ravintola Morton tiedotti jatkajista Facebookissa eilen sunnuntaina.

Uuden ravintolan nimi ei vielä ole tiedossa. Yrittäjät ovat kertoneet, että elävää musiikkia tullaan kuulemaan myös jatkossa. Ruokatarjontaan on à la carten lisäksi tulossa noutopöytälounas. Ruokapuolesta vastaa Heikkinen, joka on entuudestaan tuttu niin Mortonin asiakkaille kuin rautalampilaisille muutenkin.

Mortonin yrittäjät kertoivat syyskuussa, että tiloihin etsitään jatkajaa ravintolatoiminnalle. Mortonin toiminta puolestaan tulee jatkumaan konttiravintoloiden muodossa.

”Vaikka meidän toimintamme Rautalammilla tältä erää päättyy, ei Morton häviä mihinkään. Yrityksemme jatkaa toimintaa jatkossakin ja pidämme varsin mahdollisena, että palaamme emäpitäjään jossain vaiheessa konttiravintolamme kanssa”, Petri Virta toteaa Mortonin kotisivuilla julkaistussa blogikirjoituksessa.

Ravintola Morton on avonna viimeistä kertaa 31.12.2014. Uuden ravintolan on määrä avautua samalle paikalle helmikuussa.

Aiheesta muualla:
» Mortonin kotitalo saa uudet yrittäjät vuodenvaihteessa (Morton.fi)

Vastaa