Kirjailijat kalassa Tyyrinvirralla

Kirjailija Timo Parvela, Tammen myynti- ja markkinointijohtaja Anne-Marie Suomalainen ja kirjailija-kolumnisti Kalle Isokallio.

Kirjailija Timo Parvela, Tammen myynti- ja markkinointijohtaja Anne-Marie Suomalainen ja kirjailija-kolumnisti Kalle Isokallio.

Kustannusosakeyhtiö Tammen kirjailijat ovat jälleen kokoontuneet vuosittaiseen kalastustapaamiseen Tyyrinvirralle. Tänä vuonna kirjailijoista paikalla ovat Timo Parvela ja Kalle Isokallio.

Timo Parvela kuuluu Markku Ropposen kanssa tapaamisten ydinporukkaan. Ropponen ei kuitenkaan tänä vuonna päässyt osallistumaan tapaamiseen. Vierailua isännöi perinteisesti rautalampilainen Anneli Jalkanen.

– Tästä on tullut tällainen vuosittainen traditio. Jutellaan rennoissa merkeissä kirjallisuudesta, kalastuksesta, ruuasta ja kulttuurista, Tammen myynti- ja markkinointijohtaja Anne-Marie Suomalainen kertoo.

Kalastaminen on tärkeä osa tapaamista, mutta vähintään yhtä suureen osaan nousee muiden ihmisten tapaaminen vapaan olemisen ja seurustelun merkeissä.

– Kalaa on tullut joka reissulla. Kyllä tätä tapaamista aina odottaa koko vuoden, Timo Parvela kertoo.

Kalle Isokallio kertoo olevansa kalastuksessa kehittymätöntä amatööriluokkaa.

– Seuran mukavuus punnitaan sillä, että ymmärtävätkö muut ottaa minua pienempiä saaliita, veijarikirjailija naurahtaa. Kaikkea on kuitenkin kokeiltava, hän jatkaa.

Vastaa