Konttiravintola Morton Kasvu Openin finaaliin

Morton teki tänä kesänä uuden aluevaltauksen, kun Keski-Suomen ensimmäinen konttiravintola avattiin Äänekoskella.

Rautalampilainen Konttiravintola Morton on valittu Kasvu Openin finaaliin. Kasvu Open on Suomen suurin vuosittainen kasvunälkäisten yritysten sparrauskilpailu, jonka finaali järjestetään Jyväskylässä lokakuussa.

”Tämä on todella hieno uutinen ja täytyy myöntää, että pääsi yllättämään. Jään jännityksellä odottamaan finaalia”, yrittäjä Jarna Kaplas Mortonista sanoo.

Morton pääsi kilpailun finaaliin tuomareiden kautta. Konttiravintola kilpailee Start again -yrityssarjassa. Lisäksi Pohjois-Savosta kilpailun finaaliin on jo aikaisemmin valittu KT-Shelter Oy ja Fantasiarakenne Oy. Myös EID Tech Oy valittiin kilpailuun tuomareiden kautta.

Kasvu Open -kilpailuun haki tänä vuonna mukaan ennätykselliset 635 yritystä. Valtakunnallisessa finaalissa mukana ovat alueellisten Kasvupolkujen voittajat ja kunniamaininnan saaneet yritykset sekä tuomariston valitsemat 40 yritystä, yhteensä kaikkiaan 80 yritystä.

”Finaalin kautta yritykset saavat vahvaa sparrausta liiketoimintansa kasvattamiseen ja mahdollisuuden kilpailla Kasvu Open -yrityssarjoissa. Olemme todella iloisia yritysten puolesta ja toivotamme heille menestystä”, sanoo asiantuntija Maija-Leena Laitinen Kuopio Innovationissa.

Konttiravintola Mortonilla on kolme konttiravintolaa, jotka tänä kesänä olivat Pieksämäellä, Varkaudessa ja Äänekoskella. Kontit nähdään vielä syksyn aikana Kuopiossa ja Jyväskylässä järjestettävissä katuruokatapahtumissa. Mortonilla oli kivijalkaravintola Rautalammilla vuosina 2010-2014.

Vastaa