Merja Koivula-Laukka valittiin hallintojohtajaksi

Rautalammin kunnanvaltuusto valitsi hallintojohtajan virkaan Merja Koivula-Laukan. Virkavaali suoritettiin valtuuston puheenjohtaja Jorma Kukkosen ehdotuksesta suljettuna lippuäänestyksenä. Koivula-Laukka sai äänestyksessä 20 ääntä, yhden äänen sai Anne Poutiainen.

”Ilahduin, kun kuulin valinnasta eilen. Olen saanut rautalampilaisista reilun ja rehdin vaikutelman ja odotukseni ovat korkealla. Työtä saa varmasti tehdä, mutta se ei minua pelota. Tiedän kunnan talouden olevan hyvällä mallilla, vaikka haasteitakin varmasti tulee eteen esimerkiksi soteen liittyen”, Koivula-Laukka kertoi.

”On kiva päästä tutustumaan uuteen pitäjään ja rautalampilaisiin ihmisiin”, hän jatkaa. Koivula-Laukka kertoo aloittavansa uudessa tehtävässä helmikuun viimeisenä päivänä.

Kunnanhallitus esitti Koivula-Laukkaa virkaan yksimielisesti. Hänellä katsottiin olevan hakijoista paras kokemus kunnallishallinnosta sekä kokemusta taloudesta ja investointien toteuttamisesta. Kunnanhallitus arvioi Koivula-Laukan pääsevän nopeiten sisälle hallintojohtajan tehtäviin. Laukka on koulutukseltaan filosofian maisteri, ja tällä hetkellä hän opiskelee hallinto- ja ympäristöoikeutta. Viimeksi Merja Koivula-Laukka on työskennellyt Järvi-Saimaan Palvelut Oy:ssä kolmen kunnan teknisenä johtajana.

Vastaa