Morton ja Rämäkkä rakentavat festarit Suomen upeimpiin maisemiin

Festivaalin pääesiintyjänä on Olavi Uusivirta. Lisää esiintyjiä julkistetaan huhtikuun alussa. (Kuva: Anni Minkkinen)

Morton ja Rämäkkä Holidays järjestävät Morton Festin Rämäkällä elokuussa. Tapahtuma julkaistiin viikko sitten, samalla käynnistyi ennakkolippujen myynti.

“Lipunmyynti käynnistyi yllättävän vilkkaasti heti, kun tieto tapahtumasta julkistettiin”, kertoo tapahtuman tuottaja Petri Virta tyytyväisenä.

Ohjelman osalta on julkistettu vasta pääesiintyjä, joka on Olavi Uusivirta. Loput esiintyjät julkistetaan huhtikuun alussa. Viikonlopun kohokohta on lauantai-ilta, mutta ohjelmaa Rämäkällä tulee olemaan koko viikonlopun ajan.

“Lupaan artistikattauksen olevan kovin mitä Emäpitäjässä on nähty. Sen verran voin paljastaa, että mukana on niin Emäpitäjän Olohuoneen lavalta kuin Vain Elämää -sarjastakin tuttuja kasvoja”, Virta sanoo.

Festivaalialue rakennetaan järjestäjien mukaan Suomen upeimpiin maisemiin Rämäkkävuoren uuden matkailukeskuksen ympäristöön. Ruokatarjonnasta vastaa Mortonin ja Rämäkän yhteinen keittiö.

“Luvassa on klassikoita molempien meidän listoilta sekä vain tämän viikonlopun ajan saatavilla olevia spesiaaliannoksia”, Mortonin yrittäjä Jarna Kaplas lupaa.

“Tämä on paikallista yhteistyötä parhaimmillaan. Meidän ja Mortonin vahvuudet ovat eri asioissa, joten yhdessä saamme erittäin toimivan tiimin. Myös muita paikallisia yrityksiä on tulossa mukaan yhteistyöhön. Tapahtumasta kaavaillaan monivuotista perinnettä, ja heti ensimmäisestä vuodesta lähtien laitetaan kyllä kaikki peliin”, Rämäkän yrittäjä Joni-Matti Kuikka kertoo.

Tapahtumaan myydään tällä hetkellä rajoitettua erää edullisia ennakkolippuja. Varsinainen lipunmyynti käynnistyy huhtikuussa, kun koko esiintyjäkattaus julkistetaan.

Vastaa