Postille vetoomus jakelupalveluista Rautalammilla

Rautalammin kunnanvaltuuston kokouksessa nousi esille huoli postinjakelun palvelutasosta Rautalammilla. Posti on hiljattain sulkenut Rautalammin jakelupisteen ja postinjakelu Rautalammille järjestetään Suonenjoelta käsin.

”Olen saanut asiasta lukuisia yhteydenottoja, asia vaikuttaa niin kuntalaisiin, yrittäjiin kuin julkishallintoonkin. Neuvotteluja asiasta ei ole käyty eikä informaatiota ole saatu”, valtuuston puheenjohtaja Jorma Kukkonen (sd.) totesi.

Valtuusto harkitsi asian ottamista käsiteltäväksi kiireellisenä, mutta päätyi valtuuttamaan kunnan virkamiesjohdon sekä valtuuston ja kunnanhallituksen puheenjohtajat laatimaan asiasta vetoomuksen Postin hallintoneuvostolle.

2 kommenttia

  1. Jukka

    16.05.2016 at 20:12

    Postinjakelu pitäisi olla entisellään että rautalammella oma jakelu oltava. Kyllä ihmetyttää välillä mihin suuntaan posti ajaa itsensä nyky päivänä että ihmisiä palvellen palvelu hidastuu.

  2. ritva heinonen

    03.07.2016 at 00:10

    Posti kulkee nykyään kuin keskiajalla.Postia katoaa, lehdet tulevat milloin sattuu( viime keskiviikon lehdet tulivat seuraavana maanantaina), tällä viikolla ei tullut torstain eikä perjantain lehtiä. Yksi lasku, joka oli kierrellyt viikkokausia jossain, oli lopulta löytänyt tiensä lähettäjälle.Kirjeen päälle oli kirjoitettu: osoite tuntematon. Osoite oli kyllä prikulleen oikea.Onkohan lajittelijat/jakajat lukutaidottomia? Lehtien tilauksen aion lopettaa, turha maksaa tyhjästä.Miksi ennen luotettava laitos on vaipunut suohon?

Vastaa