RautU avasi kauden puhtaalla voitolla

RautU nappasi kauden avauksesta helpon voitonRautU nappasi kauden avauksesta helpon voiton
RautU nappasi kauden avauksesta helpon voiton

RautU nappasi kauden avauksesta helpon voiton

Rautalammin Urheilijoiden jalkapalloilijat aloittivat kautensa puhtaalla 6-0 (2-0) voitolla. Kylmässä kevätsäässä pelatussa ottelussa RautU dominoi kotistadionin tekonurmen tapahtumia mielensä mukaan ja vastustajaksi saapunut ToU/2 oli pinteessä ensi minuuteista asti.

RautU siirtyi aivan ottelun alkuhetkillä 1-0 johtoon Simo Markkasen tarkalla laukauksella. Vaikka RautU hallitsikin kentän tapahtumia piti ToU pintansa. Hieman ennen taukovihellystä Jere Markkanen lisäsi RautUn johtoa rangaistuspotkulta ja tauolle mentiin kotijoukkueen 2-0 johdossa.

Toinen puoliaika oli kotijoukkueen vielä suvereenimpaa hallintaa. ToU sai vain muutamia hyökkäyspaikkoja ja nekin kilpistyivät viimeistään erinomaisesti pelanneen maalivahti Aleksi Sahlbergin torjuntoihin. Rautalampilaiset sen sijaan vyöryttivät jatkuvasti kohti vastustajan maalia ja latoivatkin toisella puoliajalla vielä neljä maalia lisää. Lopputulos 6-0 ei jättänyt varaa jossitteluille.  Kotijoukkueen parhaana palkittiin nollapelin pelannut maalivahti Aleksi Sahlberg.

Ensimmäisen pelin perusteella voi RautUlla sanoa olevan hyvin liikkuva ja vauhdikasta palloa pelaava joukkue. Pelaajavalmentaja Janne Mensonen veikkasi ennen kauden alkua RautU:n kuuluvan 5-divisioonan kärkijoukkueiden joukkoon ja ensimmäisen pelin perusteella arvioon on helppo yhtyä.

Vastaa