Vuoden yrittäjät palkittiin Sisä-Savon yrittäjäjuhlassa Lohimaassa

Yrittäjäpalkitut. Taustalla Markku Lindi, vasemmalta Juha ja Jyrki Tolonen, Teemu Toivola, Niina Tuppura ja Elina Hänninen sekä Ilkka Tiitinen.

Sisä-Savon Yrittäjäjuhlaa vietettiin eilen Tervon Lohimaassa. Juhlan kohokohta oli vuoden yrittäjien palkitseminen. Mukaan juhlaan oli kutsuttu myös Keiteleen ja Pielaveden Yrittäjät, jotka kuitenkin jakavat omat vuoden yrittäjä -palkinnot vasta myöhemmin syksyllä.

Rautalammin Yrittäjät palkitsi vuoden yrittäjänä Fysioterapia Rautakunnon Elina Hännisen ja Niina Tuppuran. Suonenjoen Yrittäjät palkitsi Leipomo Koskelonseudun Ilkka Tiitisen ja Suonenjoen Käsi- ja pienteollisuusyhdistys Suonenjoen Auto-Sähkön Teemu Toivolan.

Vesannon vuoden yrittäjä -palkinnoin sai Vesannon Soran Markku Lindi. Juhlaa isännöinyt Tervo palkitsi puolestaan Noki Oy:n Juha ja Jyrki Tolosen.

Yrittäjäpalkinto on huomionosoitus, jolla Suomen Yrittäjät, sen aluejärjestöt ja paikallisyhdistykset palkitsevat menestyineitä yrityksiä. Palkinnolla järjestö haluaa korostaa yrittäjyyden merkitystä ja arvostusta sekä tuoda esille yrittäjän työtä. Vastaanottajalleen yrittäjäpalkinto on erityisen arvostettu siksi, että se on tunnustus yrittäjäkollegoilta.

Lue lisää yrittäjäpalkinnoista tiistaina ilmestyvästä Rautalampilehdestä!

Vastaa