RautU 90-vuotisjuhlat

Kuvassa palkitut: Ylärivi vasemmalta Pekka Hyvönen, Elias Vauhkonen, Tuukka Jääskeläinen, Onni Hänninen, Emmi Paananen ja Juho Oinonen Keskirivi vasemmalta Emilia Silkkola, Eveliina Lindsberg, Aada Jaamalainen ja Aku Hänninen Eturivi vasemmalta Oskari Lukkarinen, Eelis Paananen, Ilari Laitinen, Iina Toikkanen ja Helmi Korhonen

RautU:n järjesti aivan erinomaisen onnistuneet juhlat tänään 23. marraskuuta työväentalolla. Hugo Miskala juonsi juhlaillan omalla persoonallisen humoristisella tavallaan. Tila oli koristeltu kauniisti, ruoka- ja kahvitarjoilut olivat maittavat. Kaikki sujui supsikkaasti, ohjelmaa oli sopivasti ja esiintyjät sangen luontevia.

Puheenjohtaja Jouko Korhonen lausui tervetulosanat jämäkästi. Jiipee esitti RautU-marssin uutena sovituksena ja RautU:n junioreista koottu bändi, The Musical five, esiintyi Anneli Tarvaisen johdolla.

 Juhlapuheen piti Pohjois-Savon liikunnan aluejohtaja Risto Kovanen. Kunnan tervehdyksen toivat kunnanjohtaja Anu Sepponen ja sivistysjohtaja Olli Lipponen. Tervehdyksessään Sepponen lupasi seuralle, että liikunnan panostuksista ei säästetä. Seuran merkitys ja  toiminta ja erityisesti Janne Mensosen työpanos saivat ansaitsemansa hehkutuksen

RautU:n nuorten ja lasten liikuttaja, seuratyöntekijä Janne Mensonen on esiintymislavalla yhtä kotonaan kuin urheilukentälläkin. Oli ilo olla osana juhlaväkeä. Lisää RautU:n juhlasta ja toiminnasta seuraavassa Rautalampilehdessä.

Vastaa