Karnevaalit käynnissä Suonenjoella

Zetorit päristivät karnevaalikulkueen parhaaksi osastoksi.

Mansikkakarnevaalit käynnistyivät eilen Suonenjoella. Pieni ohi pyyhkäissyt sadekuuro ei menoa haitannut, kun näyttävä karnevaalikulkue kulki läpi kaupungin avaten tapahtumaviikonlopun.

Heti kulkueen jälkeen oli vuorossa karnevaalien virallinen avaaminen ja mansikkaisännän julkistaminen. Mansikkaisännäksi valittiin

Mansikkaisännäksi nimitettiin Pakkasmarja Oy:n Terhi Janatuinen.

Mansikkaisännäksi nimitettiin Pakkasmarja Oy:n Terhi Janatuinen.

tänä vuonna Pakkasmarja Oy:n myynnistä ja markkinoinnista vastaava Terhi Janatuinen.

Kulkueen parhaana osastona palkittiin Zetor-traktoreiden osasto. Arpaonni kulkuepalkinnoissa osui puolestaan Suonenjoen Uimaseuralle.

Mansikkakarnevaalien lauantain ohjelmassa luvassa on vielä esimerkiksi mansikansyönnin SM-kilpailut, julkkis-jalkapallo-ottelu sekä mansikkatytön kruunaaminen. Lavalla nähdään myös Remu All StarsPete Parkkonen ja Dingo.

Mansikkakarnevaalit jatkuvat Suonenjoella sunnuntaihin saakka. Sunnuntain ohjelmassa on mansikkakirkko ja esiintymässä karnevaalialueella nähdään Arttu Wiskari. Lastenkarnevaalit tarjoavat ohjelmaa perheen pienimmille, esiintymässä on esimerkiksi taikuri Puijon Paroni. Karnevaalien jatkot järjestetään sunnuntaina alueen sulkeuduttua Iisveden Rantapaviljongilla.

Vastaa