Karnevaalit työllistäneet myös poliisia

Mansikkakarnevaalit ovat työllistäneet myös poliisia. Kahden aikaan perjantain ja lauantain välisenä yönä poliisi sai ilmoituksen Suonenjoen keskustassa tapahtuneesta pahoinpitelystä. Paikalle tulleille poliiseille selvisi, että toistaiseksi tuntematon mies oli lyönyt noin 20-vuotiasta ulkopaikkakuntalaista miestä jollain astalolla kasvoihin. Uhrille oli tullut kasvoihin syvä, vertavuotava haava. Epäillyn pahoinpitelijän tuntomerkit ovat mustat olkapäille ulottuvat hiukset, vaaleat farkut, musta puolipitkä nahkatakki sekä pitkä ja hoikka ruumiinrakenne. Tekoa tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä. Tapahtumista tietäviä pyydetään ilmoittamaan vihjeet Itä-Suomen poliisilaitoksen vihjepuhelimeen 029 541 5232 tai vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Samoihin aikoihin poliisi sai ilmoituksen myös keskustassa sijaitsevassa yksityisasunnossa tapahtuneesta pahoinpitelystä. Selvittelyssä kävi ilmi, että noin 20-vuotias paikkakuntalainen mies oli pahoinpidellyt kahta saman ikäistä asunnossa ollutta naista. Syyksi epäillään alustavasti mustasukkaisuutta. Epäilty mies otettiin kiinni esitutkinnan turvaamiseksi.

Neljän aikaan perjantain ja lauantain välisenä yönä poliisi sai ilmoituksen karnevaalialueelta. Vartija oli havainnut kahden miehen murtautuvan myyntikojuun ja vievän sieltä vaatteita. Paikalle saapunut poliisipartio tavoitti miehet alueelta ja heidät otettiin kiinni. Rikoksesta epäillyt ovat noin 18-vuotiaita kuopiolaisia miehiä.

Vielä kello 4.30 poliisi sai ilmoituksen tappelusta Koulukadulla. Noin 20-vuotias kuopiolainen mies oli pahoinpidellyt suonenjokelaista saman ikäistä miestä nyrkillä lyöden. Epäilty otettiin kiinni esitutkinnan turvaamiseksi.

Vastaa