Nuorten yrittäjien tsempparititteli Tuomas Kullaalle

Tsempparititteli jaettiin Savon Nuorten Yrittäjien pikkujouluissa Kuopiossa. Ensimmäistä kertaa jaetun huomionosoituksen sai Tuomas Kullaa. (Kuva: Savon Yrittäjät)

Savon Nuorten Yrittäjien tsempparitittelin on saanut suonenjokelaisen Kuntokeskus Timmin yrittäjä Tuomas Kullaa. Tuomariston mukaan 27-vuotias yrittäjä on energinen ja rohkea; vuodesta 2008 yrittäjänä toiminut Tuomas on ennättänyt olla mukana jo kolmessa yrityksessä.  Nykyisin hän luotsaa keväällä perustettua kuntokeskusta eteenpäin positiivisella ja vauhdikkaalla sykkeellä.

”Uutinen palkinnosta oli minulle iso asia. On hienoa, jos saan positiivisuuden ja iloisuuden kantamaan myös muiden elämään. Parasta on, kun saan auttaa ja hauskuuttaa asiakkaita sekä ympärillä olevia muista yrittäjiä”, iloitsi Tuomas Kullaa.

Tsempparititteli jaettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Palkinnon avulla Savon Nuorten Yrittäjien valiokunta haluaa nostaa esille positiivisia ja muita tsemppaavia nuoria yrittäjiä.

”Kuka tahansa sai ehdottaa meille tsempparitittelin saajaa. Ympäri maakuntaa tulleita ehdotuksia kertyikin varsin mukavasti”, kertoi Savon Nuorten yrittäjien valiokunnan puheenjohtaja Oskari Uotinen.

Tsempparitittelin saaja palkittiin Savon Nuorten Yrittäjien pikkujouluissa tänään perjantaina. Finaalinelikkoon pääsivät myös Henri Jauhiainen, JJ-Service Oy, Sonkajärvi, Ilkka Ahonen, Ilkan pyörävarikko Ky, Kuopio, ja Johanna Ulmanen Parturi-Kampaamo Jiitukka, Pielavesi.

12 kommenttia

Vastaa