RautU nappasi paikallisherruuden

Sarjakärki SuPa taipui RautU:lle 3-1Sarjakärki SuPa taipui RautU:lle 3-1
Sarjakärki SuPa taipui RautU:lle 3-1

Rautalammin urheilijat oli tyly isäntä jalkapallon 5-divisioonan paikalliskamppailussa Suonenjoen Palloa vastaan. Viikonloppuna 60-vuotista taivaltaan juhlinut SuPa joutui palaamaan mansikkakaupunkiin tyhjin käsin, sillä täysi pistepotti jäi emäpitäjään lukemin 3-1 (2-0).

RautU otti ottelun hallinnan heti alkumetreistä lähtien. Ensimmäisellä puoliajalla maalinteossa onnistuivat Arttu Matilainen ja Sami Haukka. Useampiinkin maaleihin kotijoukkueella oli paikkoja, mutta tauolle mentiin RautU:n 2-0 johdossa. Toinen puoliaika oli tasaisempaa peliä ja molemmat joukkueet onnistuivat maalinteossa kertaalleen, maalintekijöinä Heikki Toivanen (SuPa) ja toistamiseen Sami Haukka (RautU).

”El lassikoksi” leikkisästi nimetty paikalliskamppailu oli kauden ensimmäinen. Tällä kertaa kiihkeän kamppailun tunnelmaa rauhoitti hieman pitkin ottelua jatkunut vesisade. Sateesta huolimatta paikalle saapui kymmeniä katsojia. Vierasjoukkueen parhaana pelaajana palkittiin varma otteinen puolustaja Erno Nuutinen, kotijoukkueelta puolestaan hyvän pelin pelannut, vasta vuonna 1997 syntynyt lupaava juniori Jari Kuikka.