Akkarallin jatko-osan viimeiset näytökset viikonloppuna

Vapautuuko Veijo kahen akan loukusta?

Paletti Hurmalaisen talon tuvassa on sekaisin, kun soppaa hämmentää Veijon lisäksi reilu puolenkymmentä naista.

Pari vuotta sitten teatterikatsojat pääsivät Suonenjoella seuraamaan Hurmalaisen tilan peräkamaripojan Veijon morsiamenmetsästystä Akkaralli-komediassa.

Nyt esitettävä Kahen akan loukussa on Akkarallin itsenäinen jatko-osa ja pääosassa Veijo Hurmalaisena nähdään jälleen Arto Ylönen.

Maatalon ainoa poika jää kahden naisen loukkuun, kun Veijon nuoren morsiamen lisäksi äiti jää asumaan poikansa tilalle. Homma lähtee väärille jengoille heti hääyönä, kun Veijon on lähdettävä kyyditsemään äitiään lääkäriin.

Äiti pompottaa niin talon piikaa kuin miniäänsäkin, minkä lisäksi paikalle saapuu vielä kaksi muuta naista: virolainen lomittaja ja Savon kontaktipalvelun avioliittoneuvoja Gunilla Kuikansalo-Hyppölänniemi-Kröger. Tarvitaapa apuun välillä vielä naapurin Ulpukin.

Veijon suhdeongelmien ratkominen käynnistyy varsin erikoisilla metodeilla ja soppaa hämmentämässä on hetkittäin paljon enemmän kuin kaksi akkaa.

Komedianäytelmän käsikirjoitus on Heikki Luoman käsialaa ja ohjauksesta on vastannut Harri Helin. Rooleissa nähdään muun muassa Raija Lainá, Tuula Pulkkinen ja Eila-Siiri Voutilainen.

Kahen akan loukussa -näytelmää esitetään Suonenjoen vanhalla lukiolla vielä neljän näytöksen verran lauantaina 26.4. ja sunnuntaina 27.4. Näytökset ovat molempina päivinä kello 16 ja 19.

Vastaa