RautU:lle murskavoitto

RautU tylytti KJK:ta lukemin 9-1RautU tylytti KJK:ta lukemin 9-1
RautU tylytti KJK:ta lukemin 9-1

Rautalammin Urheilijoiden jalkapallokausi 5-divisioonassa jatkui kotiottelulla Kuopion Jalkapallokerhoa(KJK) vastaan. Ottelun alussa KJK pysyi vielä joten kuten kotijoukkueen kyydissä, puolen tunnin pelin jälkeen peli oli tilanteessa 1-1. Ensimmäisen puoliajan päätteeksi RautU karkasi kuitenkin kahden maalin karkumatkalle Ville Paanasen varmalla rangaistuspotkumaalilla ja Arttu Matilaisen komealla yksilösuorituksella.

Toinen puoliaika oli kotijoukkueen suvereenia näytöstä. KJK hyytyi täysin ja RautU naputti ottelun loppulukemiksi näyttävät 9-1 lukemat. RautU:n maalintekijöinä Arttu Matilainen (2), Juho Leskinen (2), Sami Haukka (2) Ville Paananen, Erkki Jaamalainen ja Ossi Koppanen.

Kotijoukkueen parhaana palkittiin syntymäpäiviään juhlinut Arttu Matilainen. Ottelun päätyttyä turkkilanvuoren ”fanikatsomo” kajauttikin Paljon onnea vaan-laulun syntymäpäiväsankarille.